KIRTEN, ANANA ETA KIWIKO SMOOTHIA

KIRTEN, ANANA ETA KIWIKO SMOOTHIA

OSAGAIAK:

  • 200 g kirten zuritu
  • 300 ml anana-zuku
  • Kiwiaren zukua eta birrintzea.

ELABORAKETA:

  1. Zuritu kirtena eta moztu zati txikitan.
  2. Jarri izozkailurako egokia den ontzi batean eta izoztu fruta gutxienez bi orduz.
  3. Denbora igaro ondoren, bota izozturiko kirten-zatiak irabiagailu edo sukaldeko robot baten ontzian, gehitu anana-zukua, kiwi-zukua eta birringailua, eta gorde kantitate txiki bat apaintzeko.
  4. Txikitu dena irabiagailuarekin, pisatu eta fruta-zatirik geratu arte.
  5. Jarri smoothia hodietan, apaindu kiwi-birringailuarekin.
  6. Egokiena berehala hartzea da. Bestela, hozkailuan gorde eta 24 ordu baino lehen har dezakezu.