TXANPINIOI-KREMA

TXANPINIOI-KREMA

OSAGAIAK:

  • Txanpinoiak – 400 gramo
  • Soja-esnea azukrerik gabe – 200 ml
  • Landare-salda – 1 pastilla
  • Irina – 50 gramo
  • Gatza – koilarakadatxo erdia
  • Esne-gain begetala – 50 gramo
  • Perrexila – 4 adartxo
  • Landare-gazta krematsua – 40 gramo

ELABORAKETA:

  1. Moztu txanpinoiak eta gehitu eltze batera, esnearekin, salda-pastillarekin, irinarekin, gatzarekin eta 700 ml urarekin. Estali lapikoa eta sukaldea su altuan 20 bat minutuz.
  2. Gaineratu esne-gaina, perrexila eta gazta krematsua, eta prestatu beste 5 minutuz.
  3. Txikitu dena irabiagailu baten laguntzarekin, krema homogeneo eta fina lortu arte.
  4. Txanpinoi-xafla batzuk sueztitu ditzakezu, tipulin txikituarekin apaintzeko.